Itt mindent megtalálsz!!

Gyere vissza minden nap. Hetente frissül. Várunk titeket. Tölts se mindent ami tetszik! Lányoknak, fiúknak egyaránt. :D

Racer – Autó Szimulátor

május 24th, 2010 | Kategória: Autós Játékok | 73 hozzászólás »

Racer egy ingyenes autós szimulátor játék. A játékot 3D nézetben élvezhetjük így teljes élményt nyújt. Elég jó grafikája van rengeted autó és teherautó közül lehet választani. Versenyekben 2 és 8 versenyző versenyezhet egyszerre, ezt mi állítjuk be ahogy akarjuk. ZModeler segítségével saját autót is tervezhetünk amivel a játékban lehet versenyezni.  tovább.. »


Spacework Demo Játék

március 29th, 2010 | Kategória: Demo PC Játékok | 11 hozzászólás »

Future-retro stílus, szépen megvalósított minimalizmus, klassz történettel:
A Titán felszínét savas csapadék áztatja. Vészjelzéseket fogtok az ott élőktől, akik egy Monolitot is emlegetnek, ami nem sokkal a furcsa csapadék hullása előtt eltűnt. Csapatoddal elindultok, hogy megvizsgáljátok a helyzetet és megszervezzétek a titániak evakuálását. Útközben megtámadnak és csak te éled túl. A támadók bolygójukra, a Tritonra szállítanak hajóddal együtt, majd magadra hagynak egy ellenőrzött területen. Körbe akarsz nézni, de bezártak.
Feladatod felkutatni és visszaszerezni a Monolitot, hogy elhagyhasd a bolygót és a Titán felé vedd az irányt. A Spacework Demo játék innen letölthető. tovább.. »


BattleTanks II

március 17th, 2010 | Kategória: Akció Játékok | 22 hozzászólás »

BattleTanks II egy akció-stratégiai tankos játék. 5 különböző csatatéren, 3 különböző tankot lehet választani. A játék mindössze 16 MB és erről a ide kattintva ingyen letölthető. Kétféle térkép csomagot lehet pluszba letölteni innen és innen, amiket “Maps” mappába kell másolni. További Tank csomag telepítése, szintén igen egyszerű. Le kell tölteni innen a .zip fájlt, majd a tartalmát a “Tanks” mappába kell másolni.

tovább.. »


JCOVE Lite Akció Játék

február 21st, 2010 | Kategória: Akció Játékok | 77 hozzászólás »

JCOVE Lite virtuális katonai lövöldözős akció játék. A játék színhelye valahol távolkeleten van és brit katonákkal kell harcolni az aktuális küldetésekben és pályákon. Egyedül és több játékos módban is lehet játszani. Kétféle nehézségi szint közül lehet választani: gyakorló mód és normál játék. A játék hivatalos oldalán minden a játékban szereplő egységről bemutatást és képeket lehet látni. A grafikája egész jó és egy mai pc-n már normálisan elindul: 2,4 Ghz CPU, 2 GB RAM, 512 Mb videó kártya és kb 2,3 Gb helyet követel magának. A játék ingyen letölthető erről az oldalróltovább.. »


Stalker Letöltés Akció Játék

február 3rd, 2010 | Kategória: Akció Játékok | 72 hozzászólás »

Stalker Shadow of Chernobyl ‘XrCore’ 1935 build fejlesztésű verziója még nem a végleges “dobozos” játék hanem egy korábbi verzió, de ez is teljes játék és teljes élvezetet nyújt. Mivel nem a végleges verzióról van szó ezért 1-2 hiba itt-ott előfordulhat.
Stalker Csernobili Zónában játszódó akció játék. Az 1986 (valós) és 2006 (kitalált) nukleáris katasztrófa után különböző anomáliák és kincsek jelentek meg a zónákban amikor odavonzottak különböző lényeket, banditákat és stalkereket. Stalkerek talpig sugárvédő öltözékben lévő kincsvadászok akiknek a környék kincseire fáj a foga. Mi is egy ilyen stalkert alakítunk és egy baleset miatt a külső területen rekedünk és innentől kezdődik a játék kalandos története. Játék mérete 1,3 Gb. Stalker letöltéséhez klikk ide. tovább.. »


Volvo Autós Játék

február 3rd, 2010 | Kategória: Autós Játékok | 70 hozzászólás »

Volvo The Game autós játékban Volvo autókkal lehet versenyezni. A simbin által fejlesztett játékot bárki ingyen letöltheti. Sokféle Volvo autóval lehet menni a pályákon: S60, S40, C30, Volvo 850 ,Volvo 240 Turbo. Jelenleg kétféle pályán lehet menni, Gothenburg Eco Drive Arena és Kijevi Chayaka-n. A játék 2009 Május 26-án jelent meg. A játék a fejlesztő weboldalról ingyen letölthető. tovább.. »


The Battle for Wesnoth

január 5th, 2010 | Kategória: Stratégia Játékok | 4 hozzászólás »

The Battle for Wesnoth

The Battle for Wesnoth egy körökre osztott fantasy stratégiai játék. A játékban különböző népekkel lehet egymás ellene harcolni: orkok, tündék, élőhalottak, sárkányok, törpök vagy akár sellők népével is. Építs óriási sereget, fejleszd egységeidet és hódítsd meg a vidéket. Két alap játékmód közül lehet választani: hadjáratok (egyjátékos mód) és többjátékos mód.  wikipedia-n van egy szép leírás a játékról.

A játék Windows, MacOSX és Linux operációs rendszereken is elindul. Megjelenés: 2003 és azóta folyamatosan fejlesztik. Az aktuális verzió letöltése ingyen a fejlesztői honlapon: klikk ide

Játékot bemutató képek és videó a tovább után. tovább.. »


Xtreme Moped Racing

január 5th, 2010 | Kategória: Motoros Játékok | 19 hozzászólás »

Xtreme Moped Racing logoXtreme Moped Racing egy 3D-s motoros moped játék. fejlesztések 2002-ben kezdődtek és 2006-ban nyarán lett kész a játék. 10 különböző kialakítású pályán lehet motorozni a kis mopeddal. Városban, tengernapton , sivatagban, piramisoknál, vulkánok tövében , erdőben, mindenfelé. Játék a fejlesztői oldalról ingyenesen letölthető klikk ide. Méret: 127 MB

Képek és gépigény a tovább után.  tovább.. »


Adventure Match

január 5th, 2010 | Kategória: Logikai Játékok | Nincs hozzászólás »

Adventure Match logoAdventure Match logikai játékban egy táblán különböző színű ajándék csomagok vannak. Feladat, hogy függőlegesen vagy vízszintesen legalább 3 ugyanolyan  színű csomagot kell kiforgatni. Játék letöltése ingyen: klikk ide méret 8,1 MB

Játékot bemutató képek és videó a tovább után. tovább.. »


Becherov

január 5th, 2010 | Kategória: Autós Játékok | 7 hozzászólás »

Becherov logoBecherov 3D-s autós szimulátor játék. Autókkal kell menni a városban és Becherovka gyárnak kell különböző feladatokat végrehajtani. 8 különböző autó közül lehet választani: Škoda 120, Ford Transit, Avia lorry, Liaz truck, Chevy 4×4 allroad, VW Golf, BMW 7,5, Ford Mustang 69.

Játék letöltés: fejlesztő oldalon lent a download szekcióban, de ez most valamiért nem működik, így most erről a linkről tölthetitek le. Méret: 5.88MB
Játékot bemutató képek és videó a tovább után.
tovább.. »


Aquadelic

január 5th, 2010 | Kategória: Kaland Játékok | 31 hozzászólás »

Aquadelic2007-ben jelent meg az Aquadelic, ami egy Becherovka Game 2005 által fejlesztett hajós szimulátor játék. Szép grafikája van, így a hajós játékok kedvelőinek érdemes kipróbálni. Főként versenyhajókkal száguldozni, ugratni és menni a nyílt vízen. Játék a hivatalos fejlesztői oldalról ingyenesen letölthető. méret: 12 Mb. játékot bemutató képek és videó a tovább után. tovább.. »


Counter Strike 2D

november 25th, 2009 | Kategória: Akció Játékok | 16 hozzászólás »

Counter Strike 2DGondolom már sokan hallottak a Counter Strike játékról, nos ennek a játéknak ingyen letölthető a fejlesztői oldalról a Counter Strike 2D változata. A játékot 2D-ben felülnézetről láthatjuk és egy igazi mászkálós, lövöldözős szórakoztató akció játék. Irányítani egérrel és billentyűzettel is lehet. Ha van internet elérésünk akkor a multiplayer mód segítségével különböző játék szerverekre csatlakozhatunk. Van benne pálya készítő is, így egyedi pályákat is alkothatunk. A játék fut Windows, Linux és MacOSX operációs rendszeren is.

További infok, interneten elérhető szerverek listája, faq, fórum és a játék letöltése a fejlesztői oldalon

Játékot bemutató képek és videó a tovább után.

tovább.. »


Crazy Racing Cars

november 24th, 2009 | Kategória: Autós Játékok | 21 hozzászólás »

Crazy Racing CarsCrazy Racing Cars egy autóversenyes játék. Az egész játék 3D-s és felülnézetből látjuk a pályát és autókat. Ahogy haladunk előre a pályákon újabb, jobb autókkal lehet versenyezni és újabb pályákat lehet meghódítani. A játék grafikájáról nekem először a makett jutott eszembe. Verseny közbe különböző csomagokat lehet felvenni ami más és más hatással van a saját és az ellenfél autóira. Irányítani egérrel és billentyűzettel is lehet. be lehet állítani, hogy teljese képernyőn vagy ablakos módban fusson a játék. Méret: 32 MB Crazy Racing Cars  játék letöltése


Mortal Kombat Project

november 24th, 2009 | Kategória: Akció Játékok | 26 hozzászólás »

Mortal Kombat ProjectSokaknak ismerős lehet a Mortal Kombat akció játék. Régi időkben népszerű játékgépeken és játék konzolokon  (pl. nintendo)  volt elérhető és még  film is készült belőle.  A Mortal Kombat Project egy harcos játék ahol két ellenfél harcol egymással. Különböző harci fogásokat lehet alkalmazni  ami sokszínűvé teszi a játékot. Igazi régi időket idéző retro játék a Mortal Kombat Project ingyenesen letölthető. Méret: 46,8 MB Letöltés

Mortal Kombat Project Játékot bemutató videó a tovább után

tovább.. »


Fish Tales

november 24th, 2009 | Kategória: Kaland Játékok | 7 hozzászólás »

Fish TalesFish Tales játékban egy kis halat kezdjük az első pályán. Minden pályán a lehető legtöbb halat kel megenni, hogy nagy és erős hal legyen a mi halacskánk is. Kezdésként ajánlatos a nagyobb halakat elkerülne, mert ahhoz az a játék elején még elég gyengék vagyunk és valsz rosszul sülne el a dolog. Szerencsére rengeteg a kis hal is a pályán így azok közül válogathatunk, majd később megerősödve már nincs határ.

Játék mérete: 7,5 MB  – Fish Tales letöltés


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 2
Tegnapi: 1
Heti: 2
Havi: 66
Össz.: 20 097

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Játék letöltés.
Itt mindent megtalálsz!! - © 2008 - 2018 - hool.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »